domingo, 12 de enero de 2014

EL NOU BLOG DE L'ESCOLA

Aquest mes de Gener de 2014, des de la Direcció de l’escola C.E.I.P Arquitecte Gaudí, s’ha posat en marxa, el projecte de fer el nou blog de l’escola.
A part de tenir informació sobre l’escola, el blog serveix perquè els alumnes puguin penjar notícies relacionades amb l’escola, i amb el seu entorn, com per exemple aquesta.
A la part de dalt del blog  hi ha un menú  amb informació sobre l’escola, com per exemple, instal·lacions, serveis i matrícula.
A l’apartat de matrícula hi ha el número d‘alumnes que hi ha a cada curs.
A més, al lateral del blog, hi ha una llista d’enllaços, d’altres blogs interessants, com per exemple, el blog de l’AMPA, o el blog de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.
Sens dubte el que més m’agrada del nou blog de l’escola, és el comptador de visites (perquè m’encanten les matemàtiques i els números), ja que cada vegada que fas un clic s’incrementa en un, el número que marca el comptador de visites i això et pot fer pujar la moral, ja que veus, si la notícia que has penjat tu, l’ha vist o llegit molta gent, o  no.
Aprofito per convidar-vos a tots i totes a escriure notícies, per fer que aquest blog pugui ser encara més  interessant, si és que és possible.
Albert Sallent (6è B)

No hay comentarios:

Publicar un comentario