domingo, 2 de febrero de 2014

LA CLASSE DELS PEIXOS HEM ANAT A L'ACUARI



El passat dimecres dia 29 de gener, els nens i les nenes de segon vam anar a l’Aquarium de Barcelona. Al matí va venir un autocar a buscar-nos i ens va deixar a prop d’un circ, vam poder observar les caravanes, els carretons, totes les carrosses i la carpa, n’hi havia de molt antigues i totes eren molt boniques.
Després d’esmorzar vam entrar a l’Aquarium i ens va rebre la nostra monitora que es deia Sílvia i l’Alberto, el tiet de l’Héctor que treballa allà. La Sílvia ens va acompanyar per tots els aquaris i ens explicava i feia preguntes del diferents peixos que hi havia.
De tots, els que ens van impressionar més van ser el peix Pedra (el més verinós del món), el Cavallet de mar, el peix Pallasso i sobretot, els taurons, quan els estàvem mirant per la passarel·la, es va acostar un bussejador  que portava una pancarta de benvinguda per la nostra classe i per l’Héctor, va ser molt emocionant!!!

Tots junts vam fer l’activitat de “Sobreviure! El joc del comportament” i vam aprendre les diferents maneres que tenen els peixos de sobreviure als perills que es troben.   
Després d’un bon dinar i una mica de joc, ens esperava una última sorpresa: ens van regalar una gorra de l’Aquarium perquè els hi va agradar que vingués la classe del nebot de l’Alberto, el nostre company Héctor.

Moltes gràcies a l’Aquarium  i sobretot a l’Alberto i a la Sílvia.

                                                            CLASSE DELS PEIXOS

No hay comentarios:

Publicar un comentario