miércoles, 9 de abril de 2014

LA CASA FLOTANT



Dimecres 19 de març, els nens i les nenes de segon de la classe dels Peixos vam anar a Barcelona al Gran teatre del Liceu a veure La Casa Flotant. Tota la classe hi vam anar menys l’Imma, la nostra professora que s’havia fet un esquinç al peu. Pobra Imma! S’ho va perdre!

Com que ens sobrava temps vam passejar per la Rambla de les Flors a mirar les parades de flors i un desconegut ens va espantar de broma.

Després vam entrar al Mercat de la Boqueria. És un mercat molt gran i tot està molt ben col·locat. Com que som la classe dels peixos, ens va agradar molt visitar les peixateries. Vam veure el cap d’un peix espasa i d’una tonyina. També vam veure una rajada i un cranc viu. Hi havia molta fruita com pomes, peres, mandarines. També venien granissats de maduixa, maduixa i coco, pinya i coco, pinya, coco i també xocolata blanca, negra i marró.

El Liceu és impressionant. A l’entrada del teatre hi ha unes escales molt amples. Al primer pis hi ha una sala molt gran amb mirall i unes pintures molt boniques al sostre. El Liceu és molt gran i sembla que estigui pintat amb or.

La Casa Flotant tracta de la història d’una nena que es diu Noè que viu en un lloc desèrtic i solitari. La nena Noè mai havia vist ploure, pensava que la pluja era de colors ... vermell, groc, taronja, blau, violeta .... Un dia comença a ploure sense parar, Noè decideix construir una casa flotant per salvar tots els animals.
És un espectacle amb música tocada amb un piano. Actuen titelles, actors, projeccions i una narradora.

El que més ens va agradar va ser el final, quan van entrar els animals al vaixell.

També feia molta gràcia quan l’elefant es va abocar a la finestra de la casa flotant  i va veure un ratolí i es va espantar perquè no li agradaven els ratolins. Llavors un ull li va començar a donar voltes.

També ens va agradar quan el peix donava cops a la Noè i la nena va agafar el peix.

Una escena molt bonica va ser quan el peix va crear un arc de Sant Martí.



 










Quan va acabar l’obra, vam anar caminant fins el Parc de la Ciutadella a dinar. Vam passar per davant de l’Ajuntament de Barcelona i el Palau de la Generalitat. També vam passar per uns carrers molt estrets i antics. Vam passar per sobre del Born on hi les restes de cases de la Barcelona antiga.

Al parc de la Ciutadella vam dinar a la gespa i després vam jugar al pilla-pilla.




JAVIER, MIREIA, IAN, ÍKER, LUCAS, IKER ESTÉBANEZ i TRACY 
CLASSE 2n

No hay comentarios:

Publicar un comentario